faan va skönt!!!

...att ha börjat.. ta tag i det.. livet.. flytten.. packeriet. Rensar lådor och skåp på löpande band idag, så förbannat mycket skit man samlar på sig!!

Skönt att vara hemma igen också.. Under min vistelse på vandrarhemmet höll jag på att krevera 6 gånger, avlida 3 och skrika rakt ut 7 gånger om dagen. Samtidigt smög en känsla av ohygglig lust att ha ihjäl nån på några gånger om dagen. Ensam med två barn på vandrarhem är ingen höjdare.. Ensam med två barn i en liten håla och med ihållande spöregn, med vandrarhem eller mamma som enda ställe att ta vägen, är döden. Prova inte det om du kan undvika det.

Som sagt, skönt att vara hemma. Skönt att jobba. Faktiskt. Ska ha kräftskiva med de boende i helgen, ska bli intressant.

Kärleken damp ner under sommaren förresten! Som från ingenstans (bokstavligt talat nästan) kom han.. Stod i dörrhålet klockan tre en fredagsmorgon. Jaha, hej.. Så det är du som är Kärleken? Ja men då går vi väl och lägger oss då. Kan ju prata mer imorgon. Ska vi dela täcke? Ja det är klart. Hej, Karin heter jag förresten. God natt då.
Ungefär så gick det till. Sen blev han kvar i mitt liv.. Han ska bara sälja ett hus först.. Sen blir vi familj. På riktigt. I nya lyan. I lilla hålan. Men det spelar ganska liten roll när man har rätt sällskap.

Märkligt är det, det där livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0