Ta mig i kragen och dra mig baklänges

Börjar bli dax nu va? Att börja fundera på allvar vart i hela friden jag ska ta vägen? Eftersom planen är att vara härifrån den 1/8 kan det ju vara hög tid att komma underfund med vart jag ska, skaffa en ny hydda där och säga upp den här.. Men fan då, vill ju inte! Det är ju nu man vill bo här.. På landet.
Visst, Rejmyre är väl landet på sitt sätt, men mycket mer tragiskt på nåt sätt. Kanske för att jag har lyckats ta mig därifrån, skulle vara som ett nederlag att komma tillbaka dit.

Satte upp mig på bostadskö i Kalmar, lite på kul, och fick ett mail häromdagen. Det var en trea ledig, fräsch som fan. "Ni som stått i kö minst ett år är välkomna att titta på den". Jahaja, min deadline är liiiite kortare än så, tack så mycket.




Avtändande...

Hihi.. Det här är kul.. Ungefär som när man var liten och åkte berg-och-dal-bana; Det är kul men ändå blir man spyfärdig. Det är en date... Jag var dock inte inblandad, det är jag aldrig i dejter.. Så hela det här inlägget kanske bara är en reaktion på min bitterhet över att inte få dejta, haha.

På restaurangen, de vanliga hälsningsfraserna är avklarade, drickan är beställd. Det är första gången de träffas efter lite kontakt på nätet;

- Jag har förberett lite här.. (plockar upp ett papper och en penna)
- Jaha.. vad spännande.. vad är det för något då?
- Jo, jag har här skrivit ner mina intressen, framtidsplaner, politisk och religiös inställning med mera. Så jag tänkte att du tittar igenom det, och gör en bock vid varje punkt du håller med mig om, så ser vi ganska snart hur mycket vi har gemensamt. På det sättet vinner vi tid, och ser om det är något att satsa på eller inte. Om det inte är det så kan vi ju båda fortsätta att dejta andra och inte ödsla tid på varandra. Men nu hoppas jag ju naturligtvis att det här ska funka...
- Eeh.. Jaha?..
- Ursäkta mig. (Plockar upp mobilen) .. .. ... ..Så där ja. Jag ändrade min status på Facebook bara.. Man vill ju att andra ska se hur det går för en menar jag.. Hö hö hö.. . 
- Jag har fyllt i det där nu..
- Ja. jättebra, få se nu hur många bockar det blev.. Ja, förutom mig då, hö hö hö. .. .. Ja men det ser ju bra ut det där! Det här kan ju verkligen funka! (Plockar upp mobilen och ändrar status igen)..
- Du.. jag är ledsen men jag håller inte med. Jag måste gå nu. Lycka till i framtiden!
- Eeh.. Jaha? (plockar upp mobilen..)

god morgon..

Härlig morgon idag. Vaknade första gången kvart i sju och trodde jag försovit mig till jobbet.. Kopplade in hjärnan och konstaterade att så var inte fallet eftersom jag jobbar kväll idag.
Somnade om. Vaknar nästa gång vid halv åtta av att Tove spelar Markoolio på högsta volym där uppe. Kan det bli mycket värre? Trodde inte det, men jag hade fel... Sträcker på mig, och känner att det är allt annat än torrt nere vid fötterna. Hmmm.. Det kan ju inte vara jag, då skulle det inte hamna där nere av naturliga skäl..
Har det regnat in? På en fläck, som råkar vara i min säng? Ja det är ju troligt.
Näru, KATTFAN är billig idag. MIN SÄNG!  Och inte en liten jag-markerar-revir-skvätt, nej, en jävla pööööl!
Men se god morgon då.

livet går vidare..

Kan det vara så att den bästa tiden i livet är precis just NU men att jag är för dum för att inse det? Kan det vara så att det är NU jag ska passa på att leva livet fullt ut och ta tillvara på alla tillfällen som ges, chansa och vinna, chansa och bli bränd? Egentligen är det väl så jag tycker man ska leva rent generellt, men en del perioder i livet passar bättre än andra. Men som vanligt är man nån helt annanstans i tankarna, framåt eller bakåt i tiden. Eller så har man hakat upp sig på något som alla andra redan insett är slöseri med tid och energi att haka upp sig på. Det är bara man själv som ska vakna upp och inse det.  Hit me!

Dumfan köpte pluggar igår, till öronen. Tänkte att det kan ju inte vara så svårt att trycka in en 6mm plugg i ett 5mm hål.. Jag menar, en sketen millimeter, det är ju ingenting! Jo hej du. Tvärnit! Gick inte alls! Lite Helosan då, det brukar ju kunna funka för att få glid.. Näru. Stenkört. Fan då, köpa spiraler för att töja en millimeter.. suck.



roadtrip

Idag ledde den till Sörping.. Våren är här, även om den inte alltid verkar veta om det, och då måste man äta glass. Glassen är uppäten, båten är slussad och solglajjerna är inköpta.
Sommar nu då? Ja tack.
Kossorna är på bete oxå förstås. Svarta jackan med korta ärmar som inte fanns i Köpenhamn men i Sörping är inhandlad.

Alla vägar bär till Nybble förresten! Nybble-Nytt, ja det kanske vore nåt att satsa på. Alla vägar förutom dom lömska sattygen som leder en tillbaka till Söderköping förstås. Sicken miss.. Men det var kul under tiden...

Roadtrippar är banne mig bland det bästa jag vet! Planlöst eller planerat farande på vägar man inte visste existerade, musik, musik, musik. Det är ett måste. Aggressiv. Lugn. Rockig. Sliskig. Men mest rock n rollig just nu.

När jag skaffar min nya bil blir det ÄNNU roligare att roadtrippa. Min nya bil är en Peugeot 206:a. Den vet inte om det än bara. Den är grå eller mörk i färgen. Kanske nåt åt det oranga förresten. Den har minst 1.6 liters motor.. Åsså har den riiiktigt bra ljud i sig, det är ett måste.
När jag ändå drömmer så var det nog så att jag fick den av nån som ville vara snäll. Jorå, livet leker.

image11

hej jag är en fluga.

RSS 2.0