Avtändande...

Hihi.. Det här är kul.. Ungefär som när man var liten och åkte berg-och-dal-bana; Det är kul men ändå blir man spyfärdig. Det är en date... Jag var dock inte inblandad, det är jag aldrig i dejter.. Så hela det här inlägget kanske bara är en reaktion på min bitterhet över att inte få dejta, haha.

På restaurangen, de vanliga hälsningsfraserna är avklarade, drickan är beställd. Det är första gången de träffas efter lite kontakt på nätet;

- Jag har förberett lite här.. (plockar upp ett papper och en penna)
- Jaha.. vad spännande.. vad är det för något då?
- Jo, jag har här skrivit ner mina intressen, framtidsplaner, politisk och religiös inställning med mera. Så jag tänkte att du tittar igenom det, och gör en bock vid varje punkt du håller med mig om, så ser vi ganska snart hur mycket vi har gemensamt. På det sättet vinner vi tid, och ser om det är något att satsa på eller inte. Om det inte är det så kan vi ju båda fortsätta att dejta andra och inte ödsla tid på varandra. Men nu hoppas jag ju naturligtvis att det här ska funka...
- Eeh.. Jaha?..
- Ursäkta mig. (Plockar upp mobilen) .. .. ... ..Så där ja. Jag ändrade min status på Facebook bara.. Man vill ju att andra ska se hur det går för en menar jag.. Hö hö hö.. . 
- Jag har fyllt i det där nu..
- Ja. jättebra, få se nu hur många bockar det blev.. Ja, förutom mig då, hö hö hö. .. .. Ja men det ser ju bra ut det där! Det här kan ju verkligen funka! (Plockar upp mobilen och ändrar status igen)..
- Du.. jag är ledsen men jag håller inte med. Jag måste gå nu. Lycka till i framtiden!
- Eeh.. Jaha? (plockar upp mobilen..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0