Lördag igen

Idag gjorde vi som de flesta andra familjet tydligen gör en regnig lördag -Vi begav oss till en större stad och ställde siktet på dess IKEA-varuhus. Parkeringen var så gott som knökfull, men besöket gick bra, inga större skador.. Bestämde oss för att nån gång i framtiden investera i ett hörndataskåp, vafan det nu kan kallas.



Kommer bli bra det, det var inte så stort och klumpigt som jag trodde innan. Men då kan vi ju inte ha TV-bokhylla-lösningen som är nu, så det ska också ändras, även det går till Mister Kamprads spargris:

Kommer bli tokbra. Även barnen ska få sin beskärda del av ovanstående serie, men det blir senare det.


Oh, påminnelse till mig själv:
Åk inte till såna ställen igen innan januari-rean är över. Nu börjar det. Nu tappar folk sina hjärnor, och får inte tillbaka dom förrän efter jul, och då med insikten att de har övertrasserat sina konton eller tagit sjuka telefonlån.
Och allt är Jesus fel. Eller handlarnas. Eller medias. Eller en blandning av dessa och våra svaga sinnen.

Vad det än må vara så är det med livet som insats man kliver in i köpcentran och liknande. Och parkeringarna ska vi inte tala om... JÖSSES, vad hjälper det att hänga på tutan när en kö har uppstått för att den första bilen i kön måste stanna och släppa förbi andra bilar eller folk?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0